енциклопедія

Очищення при фасуванні та упакуванні

Як працюють лінії при фасувуванні та упакуванні

Підприємства з фасування та упакування, що входять до складу великих логістичних компаній, забезпечують своїм клієнтам прийом товарів, їх сортування, реєстрацію, перепакування, маркування, пакування товарів у групове пакування, зберігання та подальше відправлення.

Спеціалізовані підприємства з фасування харчових продуктів часто також зосереджуються на подальшому збільшенні вартості перероблених товарів. Це можна зробити за допомогою очищення, калібрування, а також лущення, обсмажування, виготовлення пластівців та використовуючі інші харчові технології.

Основними машинами для очищення та сортування на підприємствах з пакування харчових продуктів є модульні зерноочисники VibroMAX JCM або зерноочисники VibroCompact JCC. Ці машини зазвичай доповнюються камневідбірниками JGD або пневматичними сортувальними столами JGT, металошукачами або спеціалізованими рентгенами. Оптичний сортувальник завжди повинен бути включений у позицію остаточного та контрольного очищення на сучасному пакувальному підприємстві. Для транспортування продукції підходять щадні конвеєри – тихохідні ковшові елеватори JTE.L або стрічкові конвеєри JTB.

ТЕХНОЛОГІЯ

КУЛЬТУРИ